sapņojam


Reply To:

(bez virsraksta) @ 17:39

[info]likvidet posted in [info]sapnji:

(Atvainojos par garum un mikstinajumzimju neesamibu. Nesaprotamakajos vardos pievienoju).
(Vel nepamodinata apzina, vienkarsi sapnoju)Ejot pa Vecrigas brugi negribot satieku divas personas, sauksim piem. par Fak un Juu. Satiksanas del palieku loti aizkatinata. Visi tris nonakam gramatnica, kur es nodalos no abiem, mekleju gramatas, censos lasit, bet Fak visu laiku skali no otra telpas gala runa, es aizeju pie viniem un puscukstus nemitigi, nervozi kautko murmuleju, censos ieskaidrot ka si ir gramatnica, un te jabut klusumam(ka svetnica), Fak tupina savu skalruni(pa to visu laiku Juu turas blakam Fak), es klustu histeriska. Saudos apkart pa mazu gridas laukumu, parspileti zestikuleju ar rokam, turpinu savu murminasanu, lidz Fak izdodas izvilkt mani ara no gramatnicas, uz ielas. Seit man sakas lekme, rokas tric 5 cm amplituda, zobi specigi klabinas, kajas paliek ka bez kauliem. gribu aizbegt no Fak un Juu, bet asās lēkmes del tas pavisam neizdodas, abi satver mani aiz rokam, velk kautkur. es spiedzu, kritu gar zemi, vaidu, kliedzu, gārdzu(tomer laba sajuta bija, tada izblausanas arpus sapna netiktu pielauta). Juu, visu laiku klusejis, tagad ierunajas:"jaa, es zinu, kad vinai sakas istā lekme." tieku aizvilkta lidz klusai saurai ielai, kur Fak mani iedunkā un tad abi ar Juu nozud. taja bridi paradas apm. 10 cilveki, kuri ir Fak, Juu laba un ir pieteikti mani piekaut. Seko traks slaktiņš, man izdodas nogazt visus gar zemi, iznemot vienu, kas vel stav kajas. paradas kaut kads tels un pieliek raditajpirkstu launajam pie krutim, un pretinieks ir beigts un pagalam. Pamanu ka mala stav vel tris sievietes-kaujinieces, kuras japieveic. divas nogalinu, tresa ludzas un es vinu apželoju. esmu izkavusies, eju prom no asinspirts. apželotā, sauksim vinu par Asju, mani aptur un dod 500 Ls, es nikni saku man tava nauda nav vajadziga, un eju prom. Asja uzsauc, ka varot dabut pa brivu ripas cik tik uziet. es pagriezos, uzsmaidu, savacu ari vinas naudu un vina mani aizved lidz kadam mazam klubam.
ieejot pa durvim ir koridors, blavi zala krasa, krasa no sienam nolupusi. koridora gala var redzet telpu zila gaisma ietitu, bet lidz tai nemaz sapna gaita netiku. no koridora pa labi maza atputas/pipetavas istaba, ari paplukusi, netiras dzeltenas sienas, sarkani atputas kresli, tie pasi pali zalie griesti. ieeju ieksa, kadi kadi 7 cilveki jau raisa sarunas, pipe, es atsezos sarkanaja adas kresla un aizpipeju cigareti. nevienu nepazistu, bet jutos loti komfortabli(preteji tam, ka tas butu arpus sapna realitate). Asja pienak, iedod 9 ripinas, sazinkadas, saka lai aizeju uz koridoru un paslepju jakas kabata. koridora satieku apm. 9 gadigu puiku, kas sniedz konfekti un saka:"ripu man vel nav, bet varu dod so." pateicos. ielieku visu kabata, tad pamanu savas rokas - pirksti klust isaki, paliek zili, lidz izskatas pavisam amputeti. KLIKT!
apzina saka - es esmu sapni(pirms guletiesanas koncentrejos un leni sev tris reizes atkartoju:"kad ieraudzisu sapni kokus vai rokas, sapratisu ka sapnoju" iztelojos to visu, lai paliktu ari redzes iespaids)
nedaudz bailu sajuta, prieks grib gazties uz aru, bet es normalizeju, lai trauksmaina garastavokla del nepamostos. Garam nak Asja, saka, ka varot dabut ari man kokainu, es laimigi smaidot saku:"O, ja, to vajadzes!" Ieeju atpakal atputas telpa, loti parliecinata par sevi un situaciju(tas viss ir mans!), domaju, ko es varetu ar visiem siem cilvekiem iesakt, bet peksni kluba ienak apm. 70 gadiga tante anti-narko noskanota, puķota kleita, sirmiem matiem, knapi iedama mums tuvojas, visi censas ar verbaliem panemieniem izdzit vinu ara, kamer es nostajos vinai preti, zinot, ka varu kontrolet sapni, paversu raditajpirkstu uz vinu un saku:"izzudi, izzudi" pec sekundes vina parversas metala bumba, uzripo augsa pa sienu un parversas par trubu. eju atpakal uz atputas telpu, pamostos.

japiebilst, ka laika periods pec tam, kad ieguvu apzinu, ka esmu sapni, likas daudz ilgaks un interesantaks, neka ieprieksejais posms, lai gan taja bija gana vairak notikumu.

 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.