sapņojam


Reply To:

pusnomodā @ 12:25

[info]cannibalsmith posted in [info]sapnji:

Šoreiz ne tikai sapņu atskaite, bet arī ilūziju apraksts, kuras radās, kad kārtējo reizi mēģināju aizmigt uz muguras. Interesanti, ka man to ir izdevies atcerēties.

Sākumā manā prātā parādījās tāds plakans gredzens ar rakstiem uz malām. Tas karājās gaisā un es to ar domu varēju virpināt visādi. Tad es materializēju pāri roku (cimdu) ar ko sagrābt un mētāt to gredzenu apkārt. Lidoja viņš līdzīgi kā bumerangs - apmeta loku un atgriezās atpakaļ. Pēc kāda metiena viņš aizlidoja prom. Es uz brīdi materializēju vēl vienu tādu pašu gredzenu. Tad scēnas sāka mainīties strauji un es it kā lidoju cauri viņām visām. Dzirdēju visādas balsis. Vēl mazliet un miegs klāt. Bet tad pienāca scēna ar seju, kas skatījās taisni man virsū. Es tā kā mazliet izbijos, un viss aizmigšanas process pagalam.

Tā nu es nogulēju kādu laiku uz muguras bezmiegā, pagriezos uz sāniem un aizmigu.

Sapņus atceros slikti. Sākumā bija kaut kāds sapnis par viesnīcu vai ko tamlīdzīgu, kur istabu izkārtojums pavisam dīvains. Un luksusa numurs izskatījās kā padomju laika komunaļņiks. No rīta vēl bija sapnis par simsiem. Kaut kas par to, ka viņi visi mirst.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.