sapņojam


Reply To:

"Waking life" @ 19:49

[info]likvidet posted in [info]sapnji:

tā kā klusmus kopienā veiksmīgi patraucēts, tad es arī ierunāšos.
gadījumā, ja vēl neesat redzējuši filmu "Waking life"(2001. gada), tad nenoslinkojiet, bet ieslēdziet savus dc++ vai kādas tik vēl tās modernās programmas :) un sameklējiet. atcerējos par filmu sakarā ar to, ka arī mūsu pašu tv kastēs, ja nemaldos, sestdien rādīja.
tiem kas nav redzējuši - ļoti spēcīga(manuprāt) animācijas filma, ar pietiekami stipru filozofisku ievirzi. ja kādam nesimpatizē vārdu salikums "animācijas filma", tad es ieteiktu nesatraukties, jo vizuālā aina ir ne mazāk interesanta un piesaistoša kā pats sižets, vai tēlu savstarpējās sarunas. cilvēki un lietas nemitīgi it kā šūpojas, interesantas krāsu spēles, tiek panākta sajūta, it kā tu pats atrastos sapņu stadijā. tieši par sapņiem arī ir šī filma.
kāds puisis satiek dažādus cilvēkus, spēcīgas personības, kas viņam klāsta savas atšķirīgās pārliecības par dzīvi, sapņiem, cilvēka nozīmi pasaulē u.c. pēc sarunas ar cilvēku, kurš stāsta par to, kā kontrolēt savus sapņus un kā tas paplašina cilvēka iespējas, puisis - galvenais varonis - saprot, ka arī pašlaik, runājot ar cilvēkiem, viņš atrodas nevis reālajā pasaulē, bet sapnī.
viņš nemitīgi klejo pa sapņu pasauli, uzklausa dažādās mācības, taču vairs nemāk tikt no sapņu stadijas ārā. it kā pamostoties viņš atmostas nevis reālajā fiziskajā pasaulē, bet tajā pašā sapņu pasaulē.
var jau būt, ka es jau aizrunājos, bet gribējās jūs ieinteresēt.
pēc filmas noskatīšanās skaista sajūta, un dikti gribētos ar filmas tēliem pie tējas tases parunāt.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.