Lappuse jaunu kontaktu veidošanai -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:06:25 am
Labrīt! :) Prieks par tiem, kas ir palikuši uzticīgi šai kopienai, neskatoties uz tās pusmirušo stāvokli. Prieks, ka vēl joprojām parādās pa kādam jauniņajam :) Šorīt mani apspīdēja gaiša doma, ka vajadzētu šo kopienu mazlietiņ atdzīvināt, un es izdzēsu pēdējo teikumu kopienas raksturojumā- tagad varat arī reklamēt dažādus pasākumus. Un vēl, man šķiet, varētu te parunāties arī par to, kur esam bijuši un ko redzējuši, kaut arī pasākums ir jau pagājis. Un ko domājat Jūs? :)
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]cannibalsmith
Link:(Link)
Time:04:04 pm
Es domāju, lielākā šīs un daudzu citu komūnu popularitātes trūkuma problēma ir tā, ka lietotāji nezin par to eksistenci, un nav iespēju reklamēt tās. Ideāls risinājums būtu globāla featured community fīča Cibai, bet kopš tā ir inbox.lv īpašumā, nekas netiek remontēts, kur nu vēl uzlabots.

Aizsūti Inboksam dusmīgu vēstuli. Diez vai tas līdzēs, bet mēģināts nav zaudēts. Vai, teiksim, kādu petīciju varētu sacerēt...

Mazliet reālāks risinājums: uztaisīt komūnu [info]komunlietas stingri moderētu un palūgt Wattam, lai šis masveidā pievieno visiem cibiņiem draugos to. Tie, kas gribēs, varēs atdraugot.
(Reply to this) (Thread)


[info]kreiza
Link:(Link)
Time:11:27 pm
Vai! Izrādās, ka tur jau bez manis šo komūnu kāds reklamē :) Jauki :) Es pati tikai tagad uzzināju, ka tādas komunlietas vispār ir.... Un doma, ka visiem varētu to pievienot, nav slikta!
(Reply to this) (Parent)

Lappuse jaunu kontaktu veidošanai -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.