entries friends calendar user info NSS Previous Previous Next Next
NSS cbb - Komentāri
Par spēcīgu, brīvu un taisnīgu Latviju!
deep
NSS un rases
Aizvien biežāk Latvijas presē un citos medijos, praktiski bez izņēmuma, parādās tendencioza informācija par uzbrukumiem melnādainajiem, aziātiem, žīdiem, pederastiem un citiem, kurus mēdz saukt par minoritātēm. Šīs reportāžas un ziņas tiek tiražētas vienpusīgi un klaji neobjektīvi, un ir nepārprotami vērstas uz to, lai grautu mūsu nacionālo pašapziņu, patriotismu un normāliem cilvēkiem piemītošo veselīgo instinktu sargāt savu identitāti un tradicionālās vērtības. Bet rase un ādas krāsa ir neatņemama nācijas identitātes sastāvdaļa.

Un, mūs ļoti uztrauc ar valdošās elites un dažādu pārnacionālu organizāciju un nacionālai valstij naidīgu tīklveida struktūru (bēdīgi slavenā afērista un kriminālnoziedznieka Sorosa fonds) svētību uzsāktais karš pret nacionālu valsti, mērķtiecīgi veicot Latvijas cilvēku smadzeņu skalošanu un pieradināšanu pie domas, ka Latvija nekad nebūs nacionāla latviešu valsts, bet nākotnē šeit dzīvošot liels skaits svešu rasu cilvēku, kurus pieņemt un mīlēt esot latviešu pienākums. Un, lai salauztu latviešu pretestību šai bezdzimtenes kosmopolītu, savas Tēvijas nodevēju, izperinātajai vīzijai par Latviju kā multirasisku izgāztuvi- patvēruma vietu visiem pasaules klaidoņiem, lietā tiek likti visi līdzekļi, no sadzīviskiem konfliktiem izpūsti baismīgi rasisma bubuļi, jaunieši, kas nevēlas pieņemt viņiem uzspiesto antinacionālo pasaules uzskatu, nonāk uz apsūdzēto sola un tiek regulāri lamāti Latvijas avīžu slejās. Tā cilvēki tiek iebaidīti, tā tiek lauzts viņu nacionālais gars. Pavisam savādāka attieksme ir tad, kad vardarbībai tiek pakļauti latvieši, šajos gadījumos nākas saskarties ar absolūtu valsts, tiesībsargājošo institūciju un preses neieinteresētību lietas būtībā. Neviens, nez kāpēc, naida noziegumu nesaskata tad, kad latviešu bērnus un jauniešus mūsu pilsētās, kurās vēl joprojām latvieši ir mazākumā, uz ielas piekauj tikai par to, ka viņi sarunājas latviski.

„Nacionālā Spēka Savienība” (NSS), protams, nosoda nemotivētus uzbrukumus ārvalstu tūristiem ar citu ādas krāsu, kuri uzvedas pieklājīgi un izrāda pietiekamu cieņu latviešu zemei un tās nācijai. Tādi uzbrukumi nav pieņemami, jo ne jau ārvalstu tūristi, kas ir tikai īslaicīgi šīs valsts viesi, apdraud mūsu eksistenci. Patiesi bīstama tendence ir saskatāma tajā apstāklī, ka Latvijā ieceļo aizvien vairāk svešzemnieku un pamazām sāk izvērst savas graujošās aktivitātes, piemēram, dibinot tādu skandalozu organizāciju kā „Afrolat”, kas nodarbojas ar pretlatvisku kūdīšanu. Pagaidām šo tumšādaino migrantu pie mums vēl ir maz, ja mēs salīdzinām savu situāciju ar Rietumeiropas valstīm, kuru lielpilsētās migrantu ir tik daudz, ka ir izveidojušies kvartāli, kur baltajiem cilvēkiem pat gaišā dienas laikā labāk kāju iekšā nespert, kur ir dramatiski pieaudzis noziedzības līmenis un veidojas starptautisko teroristu organizāciju šūniņas. Paldies Dievam, šodien mūs vēl neapdraud migrantu izraisīti grautiņi, terors un masu nekārtības, ar kādām pavisam nesen saskārās Francija, Lielbritānija un Nīderlande. Taču šie draudi arī mūs var skart tuvākajā nākotnē, ja nespēsim noturēt savu zemi un aizsargāt to no nevēlamiem ieceļotājiem. Atsevišķi spontāni vardarbības akti gan nebūs īstais cīņas veids, kas varētu kardināli izmainīt situāciju mums par labu, šo jautājumu var atrisināt tikai politiski, rūpējoties, lai valsts strādātu latviešu nevis svešo interesēs, lai likumdošana noteiktu stingras barjeras un pasargātu mūsu valsti no migrantu plūdiem.

NSS pozīcija šajos jautājumos ir stingra un konsekventa - nekādos apstākļos nav pieļaujama neeiropiešu migrantu uzņemšana Latvijā, valsts robežas šiem potenciālajiem ieceļotājiem ir stingri jānoslēdz. Mēs nejūtam naidu pret šiem cilvēkiem viņu izcelsmes dēļ, bet uzskatām, ka normālas attiecības var veidoties tikai tad, ja katra rase dzīvo savā dabiskajā teritorijā. Mēs rūpējamies par savas kultūras un identitātes nosargāšanu un tajā nav vietas svešiem elementiem. Latvijai ir jābūt latviešu valstij!

Viktors Birze
NSS priekšsēdētāja v.i.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
profile
NSS cīņu biedri
User: [info]nss_cbb
Name: NSS cīņu biedri
Website: NSS
calendar
Back Oktobris 2007
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
links