entries friends calendar user info NSS Previous Previous Next Next
NSS cbb - Komentāri
Par spēcīgu, brīvu un taisnīgu Latviju!
deep
Vieni likumi visiem, bet ne okupantiem?
NSS aicinājusi Rīgas domi nepieļaut, ka maija mēnesis atkal kļūst par mūsu valsts kauna traipu, kad tūkstošiem cilvēku Rīgas pilsētā vienkopus nodarbojas ar alkoholisko dzērienu un citu apreibinošo vielu lietošanu sabiedriskā vietā, un slavē totalitāro režīmu noziedzniekus.
Nav izprotams, kādai valstij kalpo Rīgas policija, kura pēdējo desmit gadu laikā 9. maijā neizrāda ne tuvu tādu modrību, kādu tā izrādīja šā gada 16. martā, masveidā aizturot cilvēkus (tostarp vairāk nekā desmit NSS biedru), kuri vēlējās miermīlīgi pieminēt Latvijas karavīrus. 16. marta notikumi kārtējo reizi apliecināja, ka Latvijā valdošie politiķi vairāk gādā par citu valstu interesēm, aizmirstot Latvijas valsts un sabiedrības intereses.

Tādēļ NSS Valde aicināja Iekšlietu ministriju, Rīgas pašvaldības policiju un Rīgas domi darītu visu, lai 9. maijā tiktu ievērots Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa (APK) 171. pants, kas skaidri un nepārprotami nosaka, ka par alkoholisko dzērienu vai citu apreibinošo vielu lietošanu sabiedriskās vietās, izņemot vietas, kurās alkoholisko dzērienu lietošanu atļāvusi pašvaldība, vai par atrašanos sabiedriskās vietās tādā reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu,– izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz piecdesmit latiem.

Ja atbildīgie dienesti un Rīgas amatpersonas, zinot iepriekšējo gadu precedentus, nespēs nodrošināt likumu normu izpildi šajā datumā, būs jāpārskata patreizējā administratīvo pārkāpumu sodu uzlikšanas un izvērtēšanas selekcija, kas katra gada 9. maijā noteikta loka personām ļauj nodarboties ar amorālām darbībām, nesaņemot APK noteiktos sodus, kamēr pārējā sabiedrības daļa no soda nav atbrīvota.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
profile
NSS cīņu biedri
User: [info]nss_cbb
Name: NSS cīņu biedri
Website: NSS
calendar
Back Oktobris 2007
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
links