Martini People community's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, December 19th, 2002

    Time Event
    1:26a
    sadirstās dvēsles kliedziens
    nakts. es zaudēju nevainību. manā nevainīgajā, šķīstajā prātā ielauzās trula un neķītra doma. nekad neapjausta. es pacēlu. es pārliku to otrā rokā. es notēmēju. viņa īsi iekliedzās. tas bija noticis. mana pirmā pieredze ar mākslīgo pipeli.
    4:09p
    Mūsu mērķa auditorija ir tīnīši zem 15 gadiem...
    Interesanta lieta notika vakar: pārrunāju šo un to ar vienu keksu kuram acīs dolāru zīmītes peld. Cilvēks reāli "biznesu kruķī", runas tikai par naudu un kā pelnīt. Arī ar ētiskumu cilvēks neizceļas, nauda pāri visam. (Tēls paliks anonīms, you know who you are).

    Šorīt, pamostoties, atcerējos atcerējos viņa tekstus par stulbajiem tīņiem ar izskalotajām smadzenēm kuri pērk mobilās melodijas, logo un sūta čatā īsziņas par .35 ls gabalā. Un kā viņš riktīgi uz to iepelnīs (vai vismaz centīsies noraut kušķi).

    Un atklāsme bija sekojoša: tāds cilvēks ar prieku redzēs nākošās paaudzes degradāciju un aši, aši skalos visiem skolnieciņiem un bērniņiem smadzenes - lai vieglāk pārdot britniju spīrsu un du-jour sintezēto popgrupas CD. Paaudzei, kas ir pie varas, ir ļoti patīkami, ka sīčiem var izcili viegli nokāst piķi! Viņu gaumītes virzīt uz masu-producējamu huiņu pirkšanu, vēl labāk - pārliecināt ka nauda jāizgrūž par sūdiem, kas īstenībā nemaksā neko.

    Un, jo vieglāk šo aunu baru ir par kaut ko pārliecināt (ESI STILĪGS! ESI MODERNS, IBIO!) jo labāk.

    Tad pacelsim uz to spico kokteiļa glāzīti.
    4:19p
    kas nezina neko par martini people, lūdzu iepazīstieties ar kanonisko šī jēdziena traktējumu.

    << Previous Day 2002/12/19
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba