[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:pildīti asie pipari
Time:10:33
1. lielākā māksla - atrast īstos piparus. labāk ir ņemt īsākus un platākus, nekā garākus un tievākus. manuprāt, tās ir divas dažādas šķirnes, lai gan lv veikalu preču izkārtojums šo ideju neatbalsta. tāpēc jābūt uzmanīgiem.
2. pipari ir ļoti rūpīgi jāatseklo. un starpsēklu "sieniņas" jāizņem. lielākais [un šajā gadījumā navajadzīgais] asums nāk tieši "no iekšām". iegriezumu taisa sānos, no vienas puses, no viena gala līdz otram.
3. par pildījumu. uz vienu piparu aiziet apm. 1 ēdamkarote pildījuma. tālāk visas proporcijas būs uz kādiem 4 - 6 pipariem.
4. tātad: 4 ēdamkarotes zirņu miltu, 3/4 tējkarotes sāls, 3/4 tējkarotes kurkumas, 1 tējkarote sinepju sēklu, 1/2 tējkarote garammasāla [garšvielu maisījums, ko var sajaukt pašiem, bet vieglāk nopirkt pie krišnaītiem, nav dārgi], 1/2 tējkarotes MALTA kumīna [sauc, ja nemaldos, arī par romiešu ķimenēm. parastās ķimenes - nekādā gadījumā!], 4 ēdmakarotes kefīra.
5. uzmanīgi sapildam piparos un ēdam :)

ļoti garšīgi un pietiekoši asi, lai gan imho ne tik ļoti, lai būtu jāraud. kad gribas dzīvei vakariņām piešķirt kādu pipariņu - tieši laikā.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.