[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:14:39
Ieteikumi marinēšanai un gaļas sagatavošanai pirms grilēšanas, cepšanas:
- Gaļu marinē ne tikai tādēļ, lai tai piešķirtu labāku garšu, bet arī lai padarītu to mīkstāku un sulīgāku.

- Lai iemarinētu 1 kg gaļas, vajag 100–200 g marinādes.

- Gaļas gabaliņus pārlej ar marinādi, lai tie būtu pārsegti, taču nepeldētu — tas ļauj maksimāli saglabāt vērtīgās uzturvielas, kas ir gaļā.

- Viena no marinādes sastāvdaļām parasti ir skābe: etiķskābe, citronskābe, vīnskābe. Maigāku garšu var iegūt, marinējot gaļu kefīrā, jogurtā, arī skābenās augļu sulās.

- Minimālais marinēšanas laiks ir 30 min.

- Laika taupīšanas nolūkā var iegādāties gatavu marinādi. Ir arī speciālas mērces un glazūras, ko pārziež gaļai cepšanas beigās.

- Nopērkami arī speciāli garšvielu maisījumi grilētai gaļai un šašlikam. Ja garšo, tos var izmantot arī citiem gaļas ēdieniem.

- Tiek uzskatīts, ka grilēšana ir ieteicamāks gaļas ēdienu gatavošanas veids nekā cepšana uz pannas, jo ļauj labāk saglabāt produkta vērtību.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.