[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:šurumburums virtuvē
Time:13:55
šķirstot pavārgrāmatas, samērā bieži sanāk uzskriet virsū visādiem cepešiem/sacepumiem/citiem nezvēriem vīna mērcē. un es nevaru saprast-a kādu vīnu vajag izmantot šādas mērces pagatavošanā? ok, ok, sarkans/balts, sauss/nesauss-tas parasti tiek norādīts. bet.. es pieņemu, ka монастырская изба gluži netiek domāta. emm, nu, kā jums šķiet, no cik latiem sākas kulinārijā izmantojamais vīns? jeb tas vienalga?

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.