[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:11:50
Uzzināju, kā var nevārīt, vienkārši samalt un ar cukuru pus uz pus.

Un vēl varot sasaldēt - bet vispirms jāsasaldē katra odziņa atsevišķi, tikai tad var bērt kaut kāda maisiņā vai kastītē.

Vispār ir tāda doma, ka sodien ar Ivaru iesim uz "Rīgas Rauga" veikalu, paskatīsimies, vai tur var dabūt vīna raugu vai alus raugu, un cik tas maksā, un ko tur vēl vajag, un tā. :)))

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.