Kas to teica?
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 7th, 2008

    Time Event
    3:23p
    Vienīgais līdzeklis, ar ko sieviete spēj labot vīrieti, - līdz nāvei viņam apnikt. Ja jūs apprecētu šo meiteni, jūs būtu nelaimīgs. Bez šaubām, jūs pret viņu labi izturētos. Jo pret cilvēkiem, kuri mums vienaldzīgi, iespējams pavisam labi izturēties. Taču viņa drīz atklātu, ka jūs esat pret viņu pilnīgi vienaldzīgs. Bet, tiklīdz sieviete to uzzina par savu vīru, viņa sāk vai nu ārkārtīgi bezgaršīgi ģērbties, vai arī valkāt reti elegantas cepures, kuras, bez šaubām, samaksā svešs vīrietis. Es nekā nesaku par sabiedriskā stāvokļa starpību - tas nebūtu delikāti un to es neaizskaršu, bet varat būt pilnīgi pārliecināts, ka viss jūtu pasākums beigtos bēdīgi.

    Current Music: snow patrol - crazy in love
    6:56p
    And now, for something completely different
    Hetija apstājās. Jaunais cilvēks arī. Pārdevējas izskatā un stājā bija kaut kas no Žannas d'Arkas, Herkulesa un Jūnas -- Ījaba un Sarkangalvītes lomas viņa bija atmetusi. Pie pēdējā pakāpiena jaunais vīrietis palika stāvam un mulsi ieklepojās. Viņš jutās kritis par upuri laupīšanai, varmācībai, uzbrukumam, konfiskācijai, meslu piedzīšanai, izspiešanai, krāpšanai, viltībai, didelēšanai, lai gan nezināja, kāpēc. Šo sajūtu radīja Hetijas acis. Tajās viņš redzēja karogu ar miroņgalvu un sakrustotiem kauliem uzvijamies masta galā un dūšīgu jūrnieku ar dunci zobiem traucamies pa vantīm un tur pienaglojam to. Bet pagaidām viņš vēl nezināja, ka viņa nestā krava bija tas iemesls, kura dēļ viņu gandrīz nolaida dibenā, pat neuzsākot nekādas sarunas.

    -- Lūdzu piedošanu, -- Hetija teica tik saldi, cik vien to atļāva atšķaidītai etiķskābei līdzīgā balss, -- bet vai jūs neatradāt to sīpolu uz trepēm? Papīra kulīte izrādījās caura, un es nupat iznācu to meklēt.

    << Previous Day 2008/02/07
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba