[icon] fotografija - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:10:12 pm
Spogulenei tev vispirms, ja domā ar to lietu nodarboties ilglaicīgi un investēt naudu arī labos objektīvos, ne tikai KIT, ir jāizvēlas konkrēta sistēma(Nikon, Pentax, Olympus, Canon) un tad jādomā par konkrētiem objektīviem, zibspuldzēm utt. noteiktā cenu diapazonā.
Obligātās lietas - nav jau tā, ka piem. stabilizators vai ārējā zibspuldze ir obligāti, bet tie noteikti nenāks par ļaunu, ja budžets atļauj vai arī tie ir nepieciešami nospraustā mērķa sasniegšanai.
Par enerģijas avotu - lielākajai daļai fotokameru, ja nekļūdos, ir lādējamie akumulatori, bet ir arī modeļi, kuri darbināmi ar AA tipa baterijām. Vēl kas, ja pati kamera ir viegla pēc svara un maziņa(Canon 350D vai 400D) un ir plānots lietot palielus/pasmagus objektīvus, ieteicams pirkt komplektā bateriju turētāju(battery grip), kurā var aivietot 2 akumulatorus.

Par kompromisiem starp cenu un kvalitāti gan nemācēšu pateikt. Esmu uzsēdies uz vienas sistēmas un tagad tik lēnām, pie nepieciešamības un iespējām, papildinu savu arsenālu.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

[icon] fotografija - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.