skuka @ :
bet, pērkot tos pārtias svarus, skaties, lai ir tāda fīča kā manējiem, kas ir baigi ērti: ja tev kaut kas jau ir uz svariem (tukšs šķīvis vai pilns šķīvis), tu, kaut ko nospiežot, vari to rādījumu atkal dabūt uz nulli, respektīvi - katru nākamo produktu, ko pievieno ēdienam, tu nosver atsevišķi, bet nav jātērē atsevišķš trauks vai jāzina trauka svars un kaut kas jāfrēķina. maniem svariem, kurus tu redzēji (un man tie ir jau gadus 6, un strādā nevainojami, izmanotju kulinārijā arī tad, kad nevājēju) arī bija virsū kaut kāda "bļoda", bet tā jau sen pazudusi, jo nekad netika izmantota. man tieši patīk, ka uz tās pamatnītes es varu uzlikt da jebkuru trauku: kafijas krūzi, pielejot pienu vai krējumu; maizes šķēli - uzliekot un atsevišķi nosverot lasi; salātu bļodu, pilnu ar lapām, atsevišķi pieliekot un nosverot, teiksim, kazas sieru. tā kaut kā.