Stir Fried Chicken Hearts
Ingredients
• 1 pound chicken hearts
• 1 small onion, chopped
• 1/2 pound fresh mushrooms, sliced
• 1 toe garlic, minced
• 1 teaspoon corn starch
• 2 tablespoon oil
• 1 teaspoon soy sauce
• 2 tablespoon white wine (optional)
Mix hearts with cornstarch and garlic. Brown in a hot wok with half the oil, stirring constantly. Remove from wok. Put remaining oil in wok. fry onions and mushrooms for two minutes. Add chicken hearts, soy sauce and wine. Cook, stirring constantly until done. About 6 to 9 minutes. Serve with rice.
Lietoju mazāk elļļas kā recpetē, bet pašas sirdis bija aptaukojušās (vistām laikam bijis neveselīgs dzīves veids), tā ka ēdiens iznāca diezgan trekns. Un bez tam es to uzlaboju ar chinese five spces. Bez tā likās diezgan bezgaršīgi.
Uzvārīju arī vistu kuņģīšus. Tie gan, man liekas, ir ārprātigi diētiski - vārītie vistu kuņģīši.
Nolēmu, ka rīr nesvēršos. Citādi kritīšu vēl mazdūšībā. Svēršos, piemēram, trešdien, ceru, ka tad vismaz būšu atpakaļ savā pagājušās piektdienas svarā.